Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Charlotta - 19 maj 2010 10:30

Grogrund Design - MONCHO                    

           


”Monica och Poncho blev en MONCHO”

 Grogrund drivs av Monica Gustafsson som säger att ”Moncho är   den ulitmata pläden för aktiva och miljömedvetna småbarnsföräldrar i alla situationer”

Du kan använda Moncho som en kokong där det lilla barnet får en egen rymlig sovpåse. Som mamma kan du sätta fast remmarna bakom nacken och då har Moncho förvandlats till ett amningsskydd så att barnet får lugn och ro och du kan känna sig trygg att amma var som helst.

När barnet blir lite större kan du alltid vara säker på att ha en extra tröja/poncho med dig genom att trä MONCHO över huvudet, sätta fast tryckknapparna under armarna som bildar ärmar.
Eller varför inte bara ha Moncho som en vanlig pläd i vagnen men använda remmarna till att sätta fast leksakerna eller nappen så de inte försvinner eller ha den som solskydd.

Moncho - Blöj och servettpåsen har ett hål på varje sida där man får plats med 3-5 blöjor i en sida och en våtservettpaket i den andra. Den kan man praktiskt bära med sig eller hänga på vagnen.

Moncho är gjord av ekologisk bomull och är tillverkad i Sverige och Estland och tål 60 graders tvättemperatur. Moncho är redan inslagen i en läcker presentförpackning. Grogrund Design drivs av Monica Gustafsson som också arbetar som IT- konsult och har designat och patenterat den multifunktionella pläden för barn mellan 0-5 år. ”Man ska göra det man är bra på och ta hjälp av sitt nätverk”

  




          

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Charlie& friends- Design med funktion vill bjuda på klokhet, kärlek,
kunskap och kreativitet. I form av små intervjuer, tips och vackra stilleben.



Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

CHARLIE & FRIENDS SÄLJER

SKRIV PYSSELTIPS

CHARLIE SKRIVER

SKRIVUPPDRAG

PRESS CHARLIE

PRESS POPPE

CHARLIES ÄNGLAR

CHARLIE MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards